Blog

Onze facebook feed

Wat was het fijn dat het gisteren mooi weer was. We speelden in Someren eind. Het decor opbouwen ging via de kortste route. Vanaf het terras konden we snel alles klaarzetten in de huiskamer. We hebben weer heerlijk gespeeld!!

#ouderen #ouderzorg #ouderentheater #verpleeghuizen #theatervoorouderen #activiteitenbegeleiding #activiteitencoördinator
...

View on Facebook

Wat was het fijn dat het gisteren mooi weer was. We speelden in Someren eind. Het decor opbouwen ging via de kortste route. Vanaf het terras konden we snel alles klaarzetten in de huiskamer. We hebben weer heerlijk gespeeld!! ...

View on Facebook

Aan het nagenieten na een middag spelen bij de Pannehoeve. Heerlijk gespeeld, we voelen ons altijd heel welkom hier!
#dickbrenda
...

View on Facebook

Vandaag speelden we in Deurne. Dick in een nieuwe outfit. We speelden 'Het tuinpad van mijn vader'. Deurne, de bakermat van dit prachtige lied. ...

View on Facebook

We spelen weer, vandaag heerlijk gespeeld en erg genoten in Deurne! Tijdens de zomervakantie zijn we begonnen met een paar buiten voorstellingen. Vorige week speelden we onze eerste voorstelling weer voorzichtig binnen. Wat zijn we blij en dankbaar dat dit weer kan. Wel alles veilig op afstand, maar met een paar aanpassingen lukt dit goed.En genieten was het zeker!!
Een prachtige voorstelling met mooie oude liedjes van het herbelevingstheater over het leven op de boerderij rond 1956!
Eén en al herkenning!
...

View on Facebook

We spelen weer, vandaag heerlijk gespeeld en erg genoten in Deurne! Tijdens de zomervakantie zijn we begonnen met een paar buiten voorstellingen. Vorige week speelden we onze eerste voorstelling weer voorzichtig binnen. Wat zijn we blij en dankbaar dat dit weer kan. Wel alles veilig op afstand, maar met een paar aanpassingen lukt dit goed. ...

View on Facebook

2 months ago

Herbelevingstheater

Inspiratie en herbeleving tijdens ons bezoek aan museumboerderij West-Frisia. Dit museum is meermalen gebruikt als filmlocatie voor films als: Zwartboek en Sonny Boy en voor de NOT serie Welkom in de gouden eeuw.
Wij begrijpen wel waarom dit museum de geschikte bestemming is. Op deze plek wordt het gedachtegoed, de bijzondere collectie, en warme sfeer van Adriaan Donker met veel liefde bewaard.
We hebben hier een mooie rondleiding gehad tot ver na sluitingstijd...
Met Esther en Ed hebben we zelfs al gekeken naar de mogelijkheid om de voorstelling 'Het tuinpad van mijn vader' te spelen in de prachtige tuin van Adriaan Donker.

Dick Brenda www.museumboerderijwestfrisia.nl
...

View on Facebook

3 months ago

Herbelevingstheater

Trots op Dick. Naast een fantastische gitarist is Dick ook muziekwetenschapper. Hij geeft lezingen over allerlei belangrijke componisten en muziekstromen in binnen en buitenland. Maar weinig mensen weten dat Dick dit ook verzorgt in verpleeghuizen. Vanuit het spelen heeft Dick veel ervaring met deze doelgroep. Wat is er nou leuker dan samen luisteren naar hele mooie muziek. Vandaag gaf Dick een lezing in Son en Breugel over Bach, en reken maar dat de bewoners ervan genoten hebben.
Dick Brenda
...

View on Facebook